De praktijk

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team. Zowel tandartsen als andere medewerkers volgen regelmatig bijscholing, om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. 
 

Vacature

Tandarts M/V (minimaal 16 uur per week) 

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde tandarts (m/v) voor minimaal 16 uur per week in onze groepspraktijk in Barneveld en/of Voorthuizen. Tandartsenpraktijk Vermeulen is een moderne praktijk met locaties in het midden van het land, Barneveld en Voorthuizen. Over beide locaties hebben we 9 behandelkamers, een microscoop en een CBCT. Heb je affiniteit met endodontologie en interesse om je hierin verder te specialiseren? Dan is dit mogelijk binnen onze praktijk. Als tandarts bij tandartsenpraktijk Vermeulen werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en paro/preventie-assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. 

Functie eisen

Wij streven naar het leveren van optimale patiëntenzorg en kwaliteit. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team. Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar en is het altijd mogelijk om met een collega te overleggen. Wij zoeken iemand met passie voor het vak, die het prettig vindt om in teamverband te werken en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ben communicatief vaardig. Vind jij persoonlijke aandacht en goede communicatie belangrijk? Dan ben jij de tandarts die wij zoeken voor minimaal 2 dagen per week.  

Enthousiast?

Neem contact op met vermeulentandarts@caiway.nl t.a.v. Rogier Vermeulen. 

 

Spoed!

Voor spoedgevallen kunt u tijdens werkuren contact opnemen met de praktijk.

In het weekend kunt u alleen gebruik maken van de spreekuren die er op die dag gehouden worden.  meer >>